Vi går og løber sammen 8. september 2024

Lyserød Lørdag 05. Oktober 2024

Lyserød Lørdag er en landsdækkende event under Støt Brysterne kampagnen, der indsamler penge til brystkræftsagen. I samarbejde med butikker som Det Kollektive Klædskab eller andre organisationer, bliver vores lys solgt med alt overskud til Støt Brysterne for at beklæmpe brystkræft.

Noboobie is perfect X VSN 2022

I forbindelse med ‘Lyserød lørdag’ skåler vi på det lyserøde liv. Kom forbi i butikken hos Vin Supernaturel, som har fantastisk naturvin og støt brysterne ved at købe vores bryst-og numselys.

10% af salget går til kræftens bekæmpelse. Der er brug for at vi går sammen om at støtte brysterne . Støt de små, de store og de lange. Støt brysterne – fordi ingen skal have kræft.

Markeder i Danmark

Vi elsker at sælge på markeder rundt omkring i landet. Stearinlys er den perfekte gave til dig eller en nær. Ved alle salg af stearinlysene donerer vi 10% til Støt brysterne til kræftens bekæmpelse.

julegave_workshop_gefoehl_bryst_og_numselys_indpakket

Find vores lys i København, Aalborg og … ?

Vil du gerne holde vores produkter i hænderne og se dem live inden du køber dem? Så tag et kig forbi en af vores forhandlere i din by. Skal geføhl også komme til din by? Vi søger forhandlere i hele landet, skriv gerne til os.